All work and no play

Dålig uppdatering, mycket jobb.

Håller på att packa ner mitt rum nu. Skitjobbigt. Har extremt mycket kläder och kommer inte kunna ta med mer än typ en tiondel. Det suger. Fast det är ganska skönt att bli av med en del. Typ den rosa news-hoodien, den svarta Elvine-hoodien, leopardlinnet, den vita kråsskjortan från Cheap Monday. Det är grejer som bara påminner mig om en störd och förvirrad tid, fast samtidigt får mig att längta tillbaka. Jävligt uppfuckat.

Jag räknar ner dagarna nu. 31. Snart...

Snart kommer Staffan och hänger lite, så måste fan hinna packa. Annars kommer Kaisa att titta på mig med besvikna ögon och skaka på huvudet samtidigt som hon suckar djupt. Hon ska ta över mitt rum, den slampan.

Kärlek

(Jag måste byta ut min header, för om en månad är det inte mycket som är som det står nu. Typ ingenting, förutom att jag är Solanasfeminist. Och det är jag extremt tacksam över.)

You walk like a chicken

Halleluja, ta mitt kött och blod
klart att mycket ska ha mer
Halleluja, ett folkmord
opinion ska tystas ner

Sanna Carlstedts "Halleluja, en schlagerpsalm för kapitalismen". Jävla grym låt alltså.

Idag har jag träffat Staffan och pratat om livet och sådär. Det var skönt, livet känns alltid lite lättare att leva efter ett snack med brushan (som Dogge Doggelito skulle ha sagt).

Jag har också spenderat många timmar med en nojig Weal i telefon. Nån jävla clever svennekille har lurat i honom att svenska tjejer tröttnar på sina killar efter ca sex månader ihop. Det är kul det där. En gång i veckan är det någon som berättar för Weal hur svenska tjejer är. Fast det roligaste är att han faktiskt överväger att det skulle kunna ligga någon sanning i alla dessa påståenden. Vad fan i helvete liksom.

Nu ska jag försöka styra upp mig lite, för om en timme blir det chill hos Dick.

Peace

Give it to me


Ta mig dit, tack.


Två övertrötta brudar på Arlanda




Dansa på Byblos




Roby Kosmos Linnea Kaisa (grrr) och jag




Äta äta äta




Aj. Jag saknar bråket om vem som sjunger Closer (Ne-Yo eller Chris Brown). Jag saknar Pacha.
Jag saknar Linnea. Jag saknar sanden. Jag saknar jobbiga försäljare. Jag saknar att röka shisha.
Men mest av allt så saknar jag Weal. Det finns inga ord som kan beskriva hur lost jag är utan dig, kossomak.


Baby you can drive my car

Stina har fått en Dante! Den 24/10 18.18 tyckte han att det var dags att komma ut och befria Stina från värk och plågor. Så sjukt coolt. Ringde henne i lördags för att checka lite, kolla hur hon mådde och om det inte var dags att delivera en bäbis snart.

Jag: Hej babe. Hur är det?
Stina: Jorå, det är väl lugnt. Lite utmattad bara...
Jag: Ja, jag förstår det... Eller va?
Stina: Ja? Dom fick lov att klippa mig och sådär. Inte så kul.
Jag: EH? Va? ELLER VA?! Har den kommit nu?!
Stina: Men ja. Har du inte fått mina sms?

Och precis då börjar han att gråta jättegulligt. Jag fick ett gråtanfall och började dregla och snora. Måste göra nånting åt mina tårkanaler nu. Det här börjar så överstyr. Men i alla fall, massa grattis till Stina och Jimmy. Ni kommer att bli grymma föräldrar, och det tror jag verkligen. Grymma människor, grymma föräldrar.

Min relax-weekend i Norrköping hos mamma börjar lida mot sitt slut och nu är det dags att packa ihop min nya garderob och bege sig till Vässan och Finnslätten. För nu väntar roboten och OB-tillägg.
Helgen har varit jävligt chillad och skön, dock hade jag ett förjävligt besök hos frisören. Människan som skulle få äran att få ta i mitt hår (det är det verkligen inte många som får förtroendet att göra) ägnade dom extremt långa 45 minuterna åt att klaga på min hårfärg, hårkvalitet och längd. Det fanns liksom inget stopp på henne. Jag försökte förklara att jag skiter fullständigt i om mitt hår är slitet, bara det är långt så är jag nöjd. Men mongot skiter i vad jag säger och klipper av för mycket, men hon är ändå inte nöjd. Hon vill ta mer. Jag börjar tappa tålamodet och antyder att hennes hår ser förjävligt ut. Då förklarar hon för mig att det är okej för hennes hår är minsann kort. Eh? Varför är det okej att ha kort och slitet hår? Det slutar i alla fall med att mitt hår ser fuckat ut och att jag är skitsur. Hon avslutade besöket med att hota mig också.

"Det här säger jag bara en gång men jag hoppas verkligen att du lyssnar... Blonderar du håret nu kommer a l l t att gå av. Du kommer inte att ha något hår kvar. Har du förstått?"

Jag har blonderat mig och färgat håret, det är skitsnyggt nu. Jävla frisörer alltså. Det är inte konstigt att mitt hår blir slitet och jävligt, jag orkar ju inte med alla galna frisörer. Ni vet dom som tar det personligt att man har tattigt hår. Dom som blir sura för att man har färgat håret själv och hävdar att i princip allt är dåligt för håret. Till exempel Dust it, alla frisörer säger att det är döden för ditt hår. Men som Sanna säger: Herregud, det är typ fjorton år sen idioterna gick deras idiotiska utbildning. Vad fan vet dom?

Jag har förklarat för mamma att jag kommer att skriva i den här bloggen när jag är i Sharm och att hon kan gå in och läsa lite då och då om hon vill veta att jag lever. Hon blev överexalterad och krävde en egen blogg. Så, nu är min mor en bloggerska. Kan ta upp kampen med Kenza och Blondinbella, tänker jag.

Uh, jag vill inte åka hem. Men jag har botat min utbrändhet, så nu måste jag tillbaka och jobba sönder mig igen. Pepp.

Fast jag saknar kollektivet lite. Känner att jag måste försöka att umgås så mycket som möjligt med brudarna, för snart blir det inte så mycket med det. Fast jag förväntar mig att Kristin och Emma kommer och hälsar på mig, för dom har faktiskt jobb och är rika som troll.

Äsch, i've got a train to catch.

PUSSAR


John Silver

Alltså herregud. Jag har ju vetat att Stina ska ha barn i väldigt många månader nu. Men jag har liksom förträngt alla tankar på att hon verkligen ska göra det. Föda ett barn liksom. Helt själv! Jag sitter och försöker andas lugnt nu men av någon anledning fick hennes senaste blogginlägg mig att panika. Det kommer att hända, och det är snart. I know it.

Och det kommer att gå skitbra, babe.

In sickness and in health

Uh. Sista natten nu. Sen är det helg igen.


Jag är så frustrerad. Och det som är mest frustrerande är att jag inte vet varför jag är så fruktansvärt frustrerad. Jag kanske inte ens är frustrerad, jag har ingen aning. Det kanske är det som är frustrerande? Vad vet jag.


Här är i alla fall mina symptom;

Ständig oro i kroppen

Tvångsmässigt nagelbitande

Min panna har förgyllts med tre orubbliga bekymmersveck

Sjukligt växlande humör

Sentimentala och nostalgiska anfall


Jag känner mig ganska fuckad för tillfället. Kan bero på att jag nojjar över flytten, för att jag saknar Weal så mycket att det gör fysiskt ont eller kanske för att jag är så jävla trött på mitt jobb. Det går i vågor det där. Ibland känns det ganska okej att stå och producera på löpande band för kapitalets vinning åtta timmar om dagen fem dagar i veckan (brainwashed). Men för det mesta så känns det otroligt av och jävligt fel.

Men jag lutar nog åt att det är Weal som är orsaken till att jag känner mig allmänt instabil och utbränd. Fan... Det är jobbigt. Det är skitjobbigt. Jag vet att det bara är fem veckor kvar (och i vårt förhållande är det typ fem dagar), men varje morgon jag vaknar det gör det faktiskt fysiskt ont. Han är det första jag tänker på och efter två sekunder slår det mig att han är hundratals mil bort, omöjlig att få träffa eller se. Det har varit så här i ett halvår nu och det blir inte bättre, det känns lika hårt varje gång. Det är utmattande att vara på en plats men ständigt vilja vara någon annanstans. Det är utmattande att sakna någon så jävla intensivt 24/7.


Idag har i alla fall bjudit på en del kul skit. Min absoluta höjdpunkt på dagen var när jag fick bevis på att Staffan börjar tappa greppet, sakta med säkert träda in i vuxenvärlden. Ni vet, världen där man inte riktigt hänger med i utvecklingen längre, inte har koll på nya band, uttalar saker fel och så vidare.

Jag, mamma, Kennet, Amanda, Kaisa och Staffan satt i alla fall vid Staffans matbord på Narvavägen 26 och tjockade pizza. Jag behövde lite råd om hur jag ska göra med mina Harry Potter-böcker när jag drar till Sharm. Dom är jävligt tunga och det känns dumt att släpa med sig, men samtidigt så är ju Harry som bekant mitt syre. Amanda blev väldigt upprörd när jag föreslog att jag skulle ta med mig dvd-boxen istället, vilket är förståeligt eftersom filmerna suger kuk. But still, det är alltid nått. Medan vi sitter och diskuterar detta hör jag Staffan mumla lite tyst på min högra sida, och efter ett tag tar han mod till sig och säger:

- Men annars skulle du ju kunna ta med ett sånt där... Du vet, eh... Hö-Hörband?


Ljudbok Staffan, ljudbok.


Men äsch, tillbaka till mitt tragiska sinnestillstånd nu. Jag har hittat det perfekta botemedlet. Vilket innefattar ett besök till frisören, en helg hos mamma och massa sömn. Så imorrn drar jag till Norrköping och tar det jävligt lugnt.

Känns lite av att missa maskeradfesten på lördag, men vafan, jag skulle vara bitterfittan som sitter och neggar i ett hörn med bag in boxen i högsta hugg. Better of without me liksom.


Nu ska jag ringa Weal och klaga lite. Jag är nog den bästa flickvännen ever.


Kärlek och grrr

Workingclass Hero

Aaaaaaaah. Klockan är fett sent och jag är stuck at work. Maskiner pajar och jag kan inte göra ett skit. Sitter och väntar på att få gå hem, men det är fortfarande fyra timmar kvar. What do to? Anderas och Damir ska kolla på film snart, dom har inte heller nått att göra. Kanske joinar, eller hittar nått skitjobb att göra. Få tiden att gå.

Idag har jag hängt på stan med Amanda. Vi käkade massa mezes på tusen och en natt, köpte hoodies på carlings och rökte tretusen cigg. Sen hookade vi upp med Dick och fikade. Det var massa mys och massa skvaller.

Efter att ha ägnat tre dygn åt att fundera över hur jag ska göra med Egypten, jobbet och livet i allmänhet har jag bestämt mig. Planen är att jag kommer att bo och jobba i Sharm i fyra månader, med start den första december. Anledningen till att det är tidsbegränsat är att GenerProis vill veta när jag kommer att återvända till den stackars roboten.
Han klarar sig inte utan mig, jag klarar mig inte utan honom. True love.

Allt känns så jävla bra. Det är såklart fett läskigt och meganervöst men vafan... Det kommer att bli det bästa någonsin. Jag är sjukt peppad på att bo med Weal, att äta frukost med honom, att pussa honom varje morgon, att handla på överfulla supermarkets med honom, att hänga i naama bay med honom och att liksom bara vara med honom.

Jag kommer förmodligen att börja med att jobba som nån sorts reseledare för ett engelskt företag. Weal jiddrar om det just nu i alla fall, men time will tell. Har dock liiite svårt att se mig som reseledarbrud, måste man inte vara blond glad och positiv för ett sånt yrke? I så fall har jag liksom bara ett rätt. Men det kan bli kul, kan putsa på mina acting skills. Hur som helst så är det ett bra tag kvar innan jag börjar slava i Egypt. För dom två första veckorna kommer vi att härja runt i Kairo och gifta oss. Wiii...

Nejfan. Nu måste jag sysselsätta mig med nått.

:*


Jazzy

Att sitta i telefonkö är jätteirriterande. Speciellt om det spelas tattig musik. Apollo är okej, samma melodi som i reklamen. Vad som inte är okej är jazztonerna man tvingas lyssna på om man hamnar i Egyptens ambassads telefonkö. Jag mår illa. Och jag är trött och sur. Jag fattar inte hur jag ska hinna styra upp allting på fem veckor. Fixa visum, eventuellt boka ny resa (till kairo istället för till sharm), prata med jobbet och duden vi hyr huset av, be barnmorskan om p-piller så jag slipper må illa i nio månader, be facket att snälla snälla sluta ta mina pengar (jag kommer att behöva dom), packa ner mitt rum i lådor och dumpa skiten på mamma. Jag förstår verkligen inte hur det här ska gå till. Och när jag inte förstår saker blir jag arg. Och otrevlig.

Idag har jag hunnit bli arg på mamma och Weal. Bra jobbat. Mamma blev jag galen på av samma anledning som vanligt. När man försöker prata med henne i telefon är det nånting som händer. Allt tar sjukt lång tid. En mening kan hålla på i fem minuter, utan komma eller punkt. Allt tar en evighet för den människan att få ur sig. Fruktansvärt irriterande. Det slutar med att jag skriker rätt ut eller börjar gråta lite.
Weal är jag bara sur på för att jag inte vet om han riktigt fattar vad jag håller på med. Alltså, allt jag gör för att kunna vara med honom. Jag funderar ju för fan på att sälja min jazzmaster för att kirra cash. Om inte han älskar mig för alltid för det ska jag döda honom.

Ikväll blir det i alla fall rep med Katta och Staffan, ljuset i mörkret. Kinkies är för övrigt det enda som är svårt att dumpa här hemma. Eller alltså, jag kommer att sakna alla jättemycket (mest Kaisa), men det känns ändå okej. Men att inte kunna slå igenom internationellt med Die K på ett tag känns ganska av. Jag kan inte ens tänka på det här nu. Måste slå mig själv lite för att jag är så fruktansvärt sentimental. Snap out of it.

Förvirrat inlägg igen. Vad har hänt med mig?

Puss och kyss

Cold cold night

Okej. Jag suger. Tanken med den här bloggen var att jag skulle kunna hålla folk lite uppdaterade när jag lämnar landet för Weal titt som tätt. Men fan, inte en enda gång under veckan som har gått har jag pallat leta upp ett internetcafe (och varje gång jag har sett ett har jag tvångsmässigt tittat bort och låtsas som ingenting). Anledningen är helt enkelt att det finns så sjukt mycket bättre saker att sysselsätta sig med i underbara Sharm. Typ röka vattenpipa, pussas, tjaffsa, äta massa onyttig mat och diverse godis, skämma ut sig på hard rock, dricka öl på pacha, skratta när Kaisa ök:ar bartendern på little buddha och så mycket mycket mer.

Vi har haft det hur bra som helst. Linn och Kristin tog för övrigt en sista minuten i lördags och joinade oss. Det var skitkul. Dagarna gick alldeles för fort och nu är vi hemma igen. Alla har varit fett deprimerande sen vi kom hem i torsdagskväll. Det är först idag vi har orkat ta tag i oss själva igen, duschat osv.

Min hjärna är helt mos och jag verkar ha tappat förmågan att sätta ihop ord och bilda en mening. Men det är bara jävligt svårt att sammanfatta allt som har hänt på ett rättvist sätt. Det har varit så mycket bra, så mycket drama, så mycket kaos. Men mest av allt har det bara varit alldeles rätt.

Så, jag har insett att jag måste dumpa Sverige för Egypten nu. Den första december lämnar jag Vässan och allt jag vet för Sharm och dåliga arbetsförhållanden på obestämd tid.

Om jag lyckas tjata till mig tjänstledigt av el bosso.

Annars drar jag ändå.

Countdown

Woho. Det här blir det sista inlägget som skrivs på svensk mark. Om 17.5h lämnar ett flashigt plan El Sweden och drar till dear Egypt. Ska göra mitt bästa för att uppdatera lite när jag är där. Kommer förmodligen att behöva en paus från köttmarknaden på Byblos anyway.

Jag har fortfarande inte packat klart. Jag borde ta tag i det. Oh yes, i should. Men så fort jag ger mig på det kommer jag på andra saker som måste göras. Typ att sätta mig framför televisionen och låta Oprah upplysa mig. Lära mig att uppskatta varje dag med mina nära och kära, älska mig själv för den jag är, acceptera min kropp och ge mig diettips.
Tack.

Idag hoppas jag på att få träffa D-man innan han tar en buss till Hallsta. Vi har till och med bestämt "på riktigt" att vi ska ses. Ingen får dra sig ur. Fast så låter det varje dag. Vi har bestämt typ fem träffar under två veckors tid, men än har vi inte lyckats. Vi börjar få slut på ursäkter nu. Igår hade jag ingen fantasi kvar och körde på att det varför kallt. För kallt för att ses? Jag fattar inte hur han kunde okeja den.

Det känns i alla fall otroligt skönt att få åka snart. Det enda som är jobbigt är att Stina inte har lyckats övertala Dante eller Elsa att komma ut än. Jag hoppas att bebisen är på min sida och väntar tills jag kommer hem (Förlåt Stina, men jag vill befinna mig i samma land när det händer). Jag är fan extremt nervös över att hon ska klämma ut en människa. Jag blir liksom helt yr bara av att tänka på det och är rädd för att hon ska ha massa ont, fast Stina verkar sjukt lugn och har en chillad inställning till hela förlossningsgrejen så det känns i alla fall bra.

Äh, jag är oinspirerad och jävligt slö i mina tankgångar idag. Min hjärna kommer liksom inte att kunna koppla av om jag inte packar den där jävla väskan snart. Så, ta hand om er och ring Kaisas mobil om det är nått skitviktigt som måste sägas.

Puss Sverige

Dress me up

Godmorgon. Idag har jag hunnit peppa och vara megatönt med Weal, dricka kaffe, äta müsli utan någonting till (det är hårda tider på Vallby), kollat på "Våra bästa år" och försökt packa inför Sharm.

Jag är verkligen, verkligen skitdålig på att packa. Har ägnat de senaste två timmarna åt att dra fram alla kläder jag har (inklusive vinterkläder, som jag ändå inte kommer att kunna använda i Egypthettan), men än ligger ingenting i resväskan. Jag har tänkt på det här med klänningar. För tre år sen skulle jag hellre dö än att sätta på mig sån skit. Nu är jag mer bekväm i det än i byxor. Jag fattar inte varför. Grejen är att jag känner mig mer androgyn i lösa och chillade klänningar, men jag ser däremot jävligt brudig ut. Det är ett dilemma. Se ut som en brud, eller undvika att känna mig som en?

Och ja, jag ser det som negativt att både se ut och känna mig som ett kön. Jag är varken stolt eller har den uppfattningen av att det är "fint" att vara tjej. Jag önskar att det vore helt ointressant, för mig och för omgivningen. Då skulle jag slippa sitta här och svamla om klänningar och jeans. Då skulle det inte spela någon roll, då skulle jag bara vara Sara. Men så är det inte. Och det är det problem för mig att jag alltid måste tänka femton gånger innan jag sätter på mig kläder. Bekräftar det här min könstillhörighet? Kommer folk att tänka BRUD? Ska jag försöka att se lite mer butch ut? Får jag ha höga klackar, eller spottar jag på feministerna som brände bh:ar på 70-talet? Varför vill jag ens ha höga klackar? Varför kan inte alla ha höga klackar? Ska jag köpa ett par pumps till pappa när han fyller år?
Och så här håller det på. Jag ska utveckla nångång, när jag är på topp. Just nu är stressen och paniken över att lyckas ta mig till flyget i tid för stor. Skulle mycket väl kunna fastna i hallen, med ett par stilettpjucks i ena handen och ett par sneakers i andra.

Idag är jag ensam hemma. När detta inträffar brukar jag gå in i samtligas rum och kolla läget. Fast mest hänger jag i Linns garderob, den är awesome. Hittade den snyggaste grejen (jag vet inte ens vad man ska kalla den, skjorta eller klänning?) och utsåg den till det för tillfället snyggaste plagget på Brygghusgatan 2. Nu är det upp till mig, Kaisa, Emma och Kristin att breaka Linn. Heja heja.

det-för-tillfället-snyggaste-plagget-på-brygghusgatan2-foh-sho

Nu ska jag snart bege mig hem till Amanda. Vi ska försöka oss på att träffas på buss 12. Jag är jävligt tveksam inför detta. Hon kommer förmodligen att missa den bussen jag sitter på. Så slutar det med att vi åker runt i Västerås stad på varsin 12:a med gråten i halsen. Keep your fingers crossed.

(Ändrade planer. Amanda ringde. Vi skiter i den avancerade planen om hur vi ska sammanstråla på bussen. Det skapade för mycket ångest och oro hos oss båda, så nu ses vi på stan och tar en kaffe istället. Sen går vi tillsammans till Runebergsgatan. Pjuh.)

Peace och kyss.

Virgin

Ready, steady, go. Nu är det dags. Efter att ha rådissat allt som har med bloggar att göra ska jag ansluta mig till ligan. Men jag tycker att jag har en god anledning, eller jag intalar i alla fall mig själv det för att kunna okeja mitt ego.

Min anledning till att ha en blogg är som följer; för en tid sen hade jag ett asbra skrivbord i mitt rum, i huset på Vallby. I det skrivbordet hade jag alla mina skitviktiga papper, bankpapper i en mapp, giftermålspapper i en annan, osv. Livet var lätt när jag hade skrivbordet. Men en dag kommer min bror, aka backstabber Staffan, och hävdar att det där är minsann hans skrivbord som han har varit snäll och lånat ut till mig. Efter några hårda ord och arga blickar ger jag med mig och tömmer "hans" skrivbord på alla papper. Här någonstans kaosar allt. Jag släpper papperna på golvet, tillsammans med all annan skit som fanns däri. I en enda hög på den plats där skrivbordet brukade stå. Det här hände för en månad sen. Papperna ligger kvar under kläder, handdukar och en jävla massa böcker. Jag undviker att titta mot högen när jag går in i mitt rum, för högen symboliserar liksom mitt liv just nu. Jävligt messy och jävligt kaosigt. But still, under skiten finns någon slags plan för att kirra det feta livet. Men tills dess att jag hittar vägen och strukturen får bloggen bli ventilen.

Det finns några utvalda som kommer att figurera titt som tätt i denna blogg. En presentation är på sin plats.

Mina söta och smått neurotiska sambos. Linn, Kristin, Emma och Kaisa. Alltså fem brudar i ett hus. Mycket disk, men inget tjaffs. Förmodligen det mest stabila förhållandet jag medverkar i just nu.

Amanda. Hon som är som jag. Hon som jag faktiskt skulle kunna göra allt för. Hon som ska lämna mig för Australien om en månad och åtta dagar.

Stina. Snyggot som alltid har hängt med, och förmodligen alltid kommer att göra det. Stina som ska göra nånting skithäftigt och jätteläskigt om typ en vecka. Föda barn och bli morsa. Iiih. Puss puss puss.

Bandet Die Kinkies och dess medlemmar. White Trash Lesbian Front. Spelning på Lingon och Blåbär den 15:e november. Vi kommer förmodligen inte att repa. Men det blir bättre så.

Och den som jag kommer att tjata sönder mest, Weal. Min pojkvän, habibi, kossomak, bästis och soon to be husband. Människan som av någon jävla anledning fått mig att åka till Egypten en gång varannan månad det senaste halvåret, som har fått mig att gå sönder av saknad och som har fuckat upp hela mitt liv. Men det är värt det. Varenda sekund.

Jag kommer även att peppa er på en feministisk revolution, skriva bittra inlägg om min arbetsplats och min robot, hypa olika band och skriva ner mina kärleksförklaringar till Harry Potter. Bäst att förvarna, tänker jag.

Well, det får duga för ett tag. Just nu borde jag egentligen packa resväskan. För om exakt 51,5 timmar så är Kaisa, Linnea och jag på väg till arlanda för att ta flyget till Egypten. 2,5 månader sen jag sist var i Sharm, så peppen på att träffa Weal är grymt stor. Det kommer att bli gråtfest2000 och det kommer att bli alldeles, alldeles underbart.

Sovgott, peace och puss.

(Sjukt med tack till Stina som kirrade upp headern och allt annat på bloggen. Vad skulle ett retard som jag göra utan dig?)

RSS 2.0